Nu hälsar vi Pär Bergman varmt välkommen till Frontit! Pär kommer att arbeta med försäljning på vårt kontor i Stockholm och kommer framförallt att fokusera på företag i branscher som exempelvis bank & finans, dagligvaruhandeln, spel och media.

Pär Bergman
Pär Bergman

Pär har ett förflutet i roller som kundansvarig säljare men också som konsult- och försäljningschef inom IT-branschen. Bland hans tidigare arbetsgivare finns bland annat  EdgeGuide, Software Innovation och IT-Arkitekterna/Frontwalker.

Hur kom det sig att du valt att börja hos Frontit? 

Jag har kommit i kontakt med Frontit i flera olika sammanhang genom åren. De har alltid framstått som konsultbolag med mycket kompetenta medarbetare och de värderingar som genomsyrar bolaget ligger mig mycket varmt om hjärtat. I alla kontakter med Frontit, i sälj- och intervjusammanhang, har de visat en mycket professionell och ödmjuk sida, vilket jag uppskattar.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta på Frontit?

Företaget har fem år i rad legat i topp på Great Place to Works lista över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Det visar att företaget jobbar mycket aktivt med att vad som är viktigt för att attrahera och behålla duktiga medarbetare. Den starka tillväxten och de kommunicerade strategiska målen innebär också att företaget har en mycket spännande tid framför sig och där vill jag jobba.

Vad kommer du främst fokusera på?

Jag kommer mest att fokusera på att fortsätta utveckla och stärka vår position hos ett flertal kunder Frontit redan har idag samt se om jag kan tillföra några nya också.

Vad kommer du tillföra hos Frontit?

Jag har en lång arbetslivserfarenhet inom olika branscher varav de senaste 15 åren från IT. Genomgående är att jag har fokuserat på att skapa långsiktiga relationer med mina kunder. Det har i flertalet fall inneburit att kunderna mer ser mig, konsulterna och företaget som en samarbetspartner där vi har blivit alltmer transparenta med varandra. Och då har vi också lyckats ta vår affärsrelation till en högre nivå, vilket har varit mycket positivt för båda parter.

Läs pressmeddelandet 

 

Publicerad: 2016-04-12

Dela artikeln: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone