För att driva igenom en förändring med lyckat resultat i en organisation krävs det engagerade och motiverade medarbetare. Men hur lyckas du göra det?

Detta seminarium kommer att handla om hur man lyckas med framgångsrikt förändringsarbete. Tillsammans med ICA Affärsservice delar vi med oss av exempel från verkligheten och berättar om hur de har lyckats uppnå både hårda och mjuka resultat i sitt arbete.

Seminariets talare
ICA Affärsservice berättar om deras resa från förändringstrött till effektiv organisation där medarbetarnas arbete och engagemang varit helt avgörande. Dessutom kommer Margareta Brauns och Maria Yregård från Frontit att berätta mer om vad som ligger till grund för ett hållbart framgångsrikt förändringsarbete.

Orter & datum 

ICA Affärsservice
ICA Affärsservice påbörjade sin resa för några år sedan och arbetet har genererat fantastiska resultat för verksamheten, både hårda och mjuka. Resan började med en förändringstrött organisation, med vanan att förändringsarbetet stannade av och dog ut och inte gav de resultat man hade hoppats på. Dessutom hade de precis genomfört ett tufft systembyte. På seminariet berättar de om hur de arbetar med verksamhetsutveckling, hur de lyckats nå resultat samt vad som varit avgörande för att få med sina medarbetare på denna resa.

Varmt välkommen!


Publicerad:2017-04-12

Dela artikeln: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
Artikel
Tjänst
Relaterat material

Kontakta Anna för mer information

Kontakta Margareta för mer information

Margareta Brauns Affärsområdesansvarig 070-333 84 66 Se Linkedin-profil