Med stolthet kan vi konstatera att vi de senaste fem åren hamnat på Great Place to Works lista över Sveriges Bästa Arbetsplatser och även placerat oss på den europeiska listan två gånger. Vi är även fått utmärkelsen ”Hall of fame” då vi lyckats med bedriften över att placera oss på listan fem år i rad. En utmärkelse som vi är otroligt stolta över!gptw_Sweden_Sveriges BästaArbetsplatser_2016_rgb

Nyckeln till framgången är våra medarbetare. Vi lägger därför ner stor omsorg både på att utveckla våra medarbetare och på att få dem att trivas hos oss. Vår ambition är att tillhandahålla erfarna konsulter, och vi eftersträvar en mix av såväl ålder som kön. Vi vet att olika individer har olika behov och att dessa förändras i olika faser av livet. Därför anpassar vi också lönemodeller, förmåner och våra sociala aktiviteter till detta. Vill du bli en av oss? 

Vi bygger Frontit tillsammans

Förutom att vi förväntar oss att våra konsulter skall ge sitt bästa i sina kunduppdrag är det viktigt att alla är med i byggandet av vårt företag. Vi har ambitionen att bli många fler och delaktighet är därför mer än bara ord för oss. Vi vill ta till vara på alla våra duktiga medarbetares erfarenheter och idéer för att skapa och bygga ett fantastiskt företag tillsammans. Prestigelöst hjälper vi varandra att växa som människor och som företag, men ändå samtidigt behålla känslan av att vara det ”personliga företaget”.

Frontit Academy

Frontit Academy är vårt interna kompetensutvecklingsprogram för våra medarbetare och innehåller kurser inom bland annat agila metoder, projektledning, facilitering och workshopledning med flera. Komptensutveckling för våra medarbetare är en viktig del i vårt arbete för att vara den bästa konsultarbetsgivaren och för att våra konsulter ska vara optimalt rustade för sina uppdrag. Utbildning är dessutom ett naturligt inslag i vår verksamhet och ett sätt att omsätta vår långa erfarenhet av utbildningsinsatser som vi gjort under 40 års tid.

 

Läs mer

 

Följ oss på Facebook och ta del av fler nyheter!

 

 

Publicerad:2016-05-06

Dela artikeln: Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Jobba hos oss

Hos oss blir du en del av ett team med erfarna kollegor, där någon garanterat vet svaret på din utmaning och kan stödja dig i ditt arbete. Trivs du med kollegor som har nära till skratt och ett stort socialt hjärta, då kan du vara en kandidat för oss!

Våra värderingar

Frontit Kontor

Våra kontor

Frontit har kontor i Stockholm, Sundsvall, Västerås, Norrköping och i Malmö.

Affärsidé och vision

Vi på Frontit strävar efter att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika. Detta speglas i vår affärsidé och vision.

 

Affärsidé

Hjälpa företag och organisationer att lyckas med förändringsprojekt genom effektiva konsulttjänster i gränslandet mellan verksamhet och IT.

 

Vision

Vi utvecklar verksamheter och individer till sin fulla potential.