Nu hälsar vi Cecilia Westman Bergared varmt välkommen till Frontit! Cecilia kommer att arbeta med försäljning på vårt kontor i Stockholm och kommer framförallt att fokusera på företag baserade i Stockholm med inriktning mot telekom, bank & finans men även media och dagligvaruhandel.

Cecilia har ett förflutet i olika roller som säljare, konsultchef och verksamhetskonsult med tyngdpunkt inom telekom, men också erfarenhet från bank & finans och läkemedelsindustrin. Bland hennes tidigare arbetsgivare finns Telia, Sun Microsystems och Capgemini.

Hur kom det sig att du valde Frontit som arbetsgivare?Cecilia W Bergared_LQ sned
Min första kontakt med Frontit var via en rekommendation. Jag var på intervju och tilltalades av det mänskliga och personliga anslaget hos Frontit. Det är ett stort litet företag med kloka mål där alla känner till varandra och man har en fin CSR-inställning där man stöder både indiska kvinnor som vill starta företag och afganska flickor med skolgång.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta på Frontit?
Det är ett företag som har en stark tillväxt och kompetenta och nöjda medarbetare, det tycker jag känns spännande. Frontit är ju både Gasell-företag samt har flera år i rad legat i topp i Great Place to Work, vilket känns som en fin värdemätare av en ny arbetsgivare. Att Frontit dessutom har en kompetent och kvinnlig VD gör inte saken sämre, det skall bli roligt att arbeta i ett företag lett av en kvinna.

Vad kommer du tillföra hos Frontit?
Jag kommer så klart att fokusera på att utveckla och stärka vår position hos några utvalda företag genom långsiktiga relationer och tydliga mål. Jag har en mer än 20 år lång arbetslivserfarenhet där merparten kommer från IT-branschen. Jag har verkat i roller som verksamhetskonsult, utbildare, projektledare och bemanningschef men merparten av mitt arbetsliv har jag arbetat med försäljning och en stor del av den har jag fokuserat på account management. Den kunskapen och erfarenheten har jag tagit med mig till Frontit. Jag grundar mitt säljarbete på respekt och relationer och anpassar det till den realitet som råder.