Frontit toppar management för att bli bäst i klassen och för att bredda tjänsteutbudet. Anneli Angeling ny vd, Markus Ekelund går vidare och skall tillsammans med Pierre Bjurhager fokusera på den fortsatta tillväxten. Frontit har på fem år gått från 7 till 70 anställda och skall nu accelerera tillväxten.

Anneli Angeling, som började på företaget för ett halvår sedan tar över rollen som VD och koncernchef för Frontit.

Frontits styrka och kännetecken är projektledare som alltid levererar med ett tydligt fokus på effekt säger Anneli Angeling, vd Frontit. Nu breddar vi erbjudandet genom att stödja företag i deras arbete med att förverkliga sina strategier. Metoden gör så att alla medarbetare i vardagen förstår sitt bidrag för att uppnå företagets övergripande strategier, fortsätter hon.

Anneli har bred erfarenhet från såväl offentlig verksamhet som industriföretag samt konsultverksamheter. Hon har tidigare bland annat drivit ABB Sveriges Management Consulting-enhet, MAC, och under 2000 var hon med att bygga upp Framfabs kontor i Västerås. Innan Frontit kommer hon från en tjänst som CIO på Forma Publishing Group.

För mer information
VD Anneli Angeling
070-221 12 58
Styrelseordförande Pierre Bjurhager
070-833 72 90