Möt en av oss

Artin Abedi, Projekt- och förändringsledare

”Att få förändring att fungera handlar om att få processer, människor och teknologi att samspela”

På vårt kontor i Örebro möter vi projekt- och förändringsledaren Artin Abedi. Han har nyligen arbetat med utveckling och utrullning av ett nytt ledningssystem hos Westinghouse. Efter att ha jobbat flera år på stora internationella bolag valde han i våras att bli konsult på Frontit. Det var den familjära stämningen och möjligheten att utvecklas på sina villkor som lockade mest.

 

Artin är ingenjör i botten med inriktning på produktion och logistik. Han pratar fem språk, kan tre alfabet och är en hängiven inomhusklättrare som älskar att resa till nya platser. I hans tidigare jobb har fokus varit på den tekniska utvecklingen, men idag arbetar han mer med människorna och verksamheten.

"Att få förändring att fungera handlar ofta om att få processer, människor och teknologi att samspela. De hör ihop och inget område kan drivas på bekostnad av det andra, förklarar Artin."

I uppdraget på Westinghouse har Artin, tillsammans med några Frontit-kollegor, lett utrullningen av ett nytt ledningssystem. Det är ett komplext projekt med höga krav på säkerhet och kvalitet.   

"Min bakgrund gör att jag att jag har sett olika arbetssätt på flera arbetsplatser inom industrin och förstår utmaningarna. Jag har med mig en stor verktygslåda in i uppdraget vilket är en trygghet, säger Artin."

Artin fick upp ögonen för Frontit redan för fem år sedan när kontoret var nyöppnat i Örebro. Han fick en bra känsla vid första mötet och har varit på flera av Frontits seminarier sedan dess. I våras tog han steget att bli Frontian. 

"Jag har alltid jobbat på stora internationella bolag tidigare. Där är det mindre personligt och mer byråkrati. Frontit är ett mindre bolag och här är vi mer som en familj. Vi bryr oss om varandra och har väldigt roligt ihop. Man kan vara sig själv vilket är det bästa, fortsätter Artin."

En viktig faktor för Artin när han valde Frontit var möjligheten att påverka sin egen utveckling och att växa på sina villkor. 

"Jag har en öppen dialog med min chef och kan vara tydlig med vad jag vill och hur mycket jag vill satsa. Jag får utmanande uppdrag, kan påverka min arbetsbelastning, erbjuds mycket kurser och har massa möjligheter att driva sidoprojekt som utvecklar mig själv och andra. Dessutom är jag omgiven av fantastiskt duktiga kollegor", avslutar Artin.