Möt en av oss

Meisam Avand, Scrum Master och projektledare

”Det är någonting speciellt med det här konsultbolaget. Här finns ett fokus på människan som särskiljer sig mycket från andra företag jag träffat.”

Meisam Avand började på Frontit under våren 2022 och klev direkt in i ett uppdrag som agil projektledare och Scrum Master i ett globalt projekt. Han har en passion för teknik sen barnsben och IT har varit den röda tråda genom hela hans karriär.

- Jag tycker mycket om automatisering och att låta datorerna göra det som är enkelt och standardiserat. Jag tror att det leder till att vi människor tar oss an mer utvecklande uppgifter och blir gladare, säger Meisam.

Meisam var nära att kliva på Frontittåget redan för några år sen men valde då att starta eget i stället. Efter ett par lärorika år som egen ville han tillbaka till ett sammanhang och Frontit blev det självklara valet.

- Frontit sticker ut! Värderingarna här är inte bara fina ord utan något som verkligen känns. Man har lyckats skapa en human arbetsplats med en väldigt bra arbetskultur, fortsätter Meisam.

På Frontit jobbar Meisam som projektledare och under året har han certifierat sig både som Scrum Master och som agil projektledare inom SAFe®.  Många stora förändringar handlar idag om digitala omställningar och även om Meisam idag jobbar med projektledning så är hans bakgrund inom mjukvaruutveckling guld värd.

- Det skapar en förståelse som gör att jag både ser vad som behöver göras och förstår vilka insatser som krävs för att lyckas. Det gör mig till en bättre ledare för teamet, berättar Meisam.

Förutom kulturen och möjligheten att hela tiden utvecklas, så är det kollegorna som får Meisam att stortrivas på Frontit.

- Frontit är ett kompetensdrivet företag med fantastiskt duktiga och seniora konsulter. Jag har alltid någon att fråga, bolla idéer med och som utmanar mig. Det uppskattar jag verkligen, konstaterar Meisam.

Precis som kollegorna på Frontit så brinner Meisam för att skapa förändring med bestående resultat.

- Vägen är sällan spikrak och i en framgångsrik förändring vågar man ifrågasätta och anpassa längs vägen. Med högt i tak, involvering och förankring kommer man långt, avslutar Meisam.

Kontakta Meisam för mer information

Meisam

Avand

Konsult

Läs om våra medarbetare

Möt en av oss

” Förändringsledning handlar om att ge människor en möjlighet att förstå varför förändringen sker och vilka effekter vi vill uppnå. Det bygger på en förståelse för att vi alla är olika och ska vi lyckas så måste vi möta människor där de står.”

Möt en av oss

”Jag älskar att jobba med förändring, lösa problem och bidra till att något blir bättre”

Möt en av oss

”Att få förändring att fungera handlar om att få processer, människor och teknologi att samspela”