Idag misslyckas sju av tio strategier. Det är inte så konstigt när statistiken visar att 95% av medarbetarna inte förstår hur de ska kunna leverera mot strategin i vardagen. Vad är det då som gör att vi ständigt skapar strategidokument men oftast missar att visualisera hur alla delar hänger ihop? Varför glömmer vi alltför ofta att ge alla i verksamheten rätt förutsättningar att realisera strategin? Detta är några av de frågeställningar vi kommer att belysa under vårens seminarium hos oss på Frontit.

Välkommen till ett inspirerande och kostnadsfritt seminarium där vi kommer att titta på nuläget och vilka utmaningar vi står inför. Du kommer att bli guidad igenom de viktigaste framgångsfaktorerna för att din strategi ska bli verklighet. Vi belyser hur du effektfullt kan visualisera strategin och hur du kan ta strategin till hjälp för att göra rätt saker och prioriteringar. Vidare kommer vi gå igenom hur du arbetar aktivt med förändringsledning och kommunikation i verksamheten för att få alla med sig i strategigenomförandet.

Strategier kan realiseras på många olika sätt och på detta seminarium ger vi dig förslag på metoder för att lyckas ta fram en ny strategi eller revidera eller analysera en befintlig. Det är hög tid för oss alla att bli framgångsrika med strategigenomförandet.


Seminariets talare

Talare är Maria Kleringer och Peter Bäversten, konsulter med lång erfarenhet av strategiskt arbete och portföljstyrning.

 

Mer information om seminariet och anmälningsformulär

Västerås 8 maj kl 07:30-09:00

Sundsvall 14 maj kl 15:30-18:00

Malmö 20 maj kl 15:30-18:00

Stockholm 22 maj kl 07:30-09:00

Norrköping 23 maj kl 15:30-18:00

 

 

Artikel
Artikel