Att driva ett uthålligt förändringsarbete med processer som startpunkt

1 mars, 2019

De flesta verksamheter har idag ett ökat behov av att arbeta aktivt och koncentrerat med processer och flöden för att lyckas med sina verksamhetsförändringar. Några områden där betydelsen av detta ökar är digitalisering, AI, robotisering (RPA) och kundcentrering. De som har ett flödestänk genom hela organisationen lyckas både snabbare och bättre med dessa förändringar.
Frontit bjuder nu in till ett frukostseminarium i detta högaktuella ämne. Talare denna morgon är Tomas Torarp och Christoffer Eile från Fora. De kommer att berätta för oss hur man i en ledande position kan ta sig an dessa frågor och hur man på Fora driver ett uthålligt förändringsarbete med processer som utgångspunkt.
Hur såg utmaningarna ut vid start? Vad ville man åstadkomma och vad är nästa steg i denna utveckling? Det är några av de frågor vi får svar på under seminariet.

Seminariets talare

Talare är Tomas Torarp, HR- & administrativ chef på Fora och Christoffer Eile, IT-chef på Fora. Båda tillhör ledningsgruppen och har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling med fokus på processer, IT, medarbetare och kundnytta.
 

Presentation från seminariet

 
Vill du säkra att du får inbjudan till våra seminarier?
Signa up här!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post