Frontit workshop: Bli förändringssmart

2 mars, 2020

Är du nyfiken på hur förändringar påverkar oss människor? Vad är det som gör att digitalisering, omorganisationer och andra förändringar ibland går smidigt men ibland möter hinder hos både chefer och medarbetare? I workshopen – Bli förändringssmart förklarar Kerstin Lindfors och Olle Tullstedt på ett levande sätt varför vår hjärna ofta går på högfart i förändringssituationer. Vilka är de vanligaste utmaningarna? Vad krävs för att ni ska lyckas?

Workshopen innehåller teori och praktiska övningar i metoderna ADKAR och i Förändringens fyra rum samt övningar utifrån compassionteori, i syfte att ge en grundläggande förståelse för dessa förändringsledningsverktyg.

Workshopen innehåller även en övergripande orientering över andra vanligt förekommande modeller för förändringsledning.

Upplägget är anpassat för dig som jobbar som chef, ledare, projektledare, eller förändringsledare och vill lära dig mer om praktiska metoder och verktyg för hur du leder dig själv och andra genom förändringar. Workshopen kan även vara ett avstamp för dig som funderar på att certifiera dig i någon av metoderna.


Datum: 28 april & 26 maj. Tid: 9.00-16.30
Var: Villa Ludvigsberg i Stockholm
Kostnad: 4800 kr inklusive lunch och kaffe (exkl moms).
Workshopledare: Kerstin Lindfors och Olle Tullstedt arbetar som konsulter på Frontit, med fokus på ledarskap och förändring. Både Kerstin och Olle har omfattande erfarenhet av att hjälpa team och individer att lyckas med sina förändringsprojekt, och kombinerar beprövade metoder med egen erfarenhet
Skicka din anmälan till cecilia.mazeret@frontit.se, glöm ej att ange vilket datum du vill gå.


Företagsintern workshop
Workshopen kan även genomföras som företagsintern utbildning (längden kan anpassas efter era behov). Maila intresse till cecilia.mazeret@frontit.se

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post