Frukostseminarium – Leda förändring där människor vill, kan och vågar

25 oktober, 2022

Varmt välkommen på frukostseminarium i Gävle den 22/11. Den här gången är vår erfarna kollega Kerstin Lindfors på plats för att dela sina erfarenheter av att leda förändring där människor vill, kan och vågar.

 

Förändring är en förutsättning för förnyelse, utveckling och tillväxt. Men i all förändring finns ett visst mått av osäkerhet som vi människor är programmerade att möta med motstånd.

 

Oberoende undersökningar visar att endast 30–40% av alla förändringsprojekt når sina projektmål och ännu färre ger önskad effekt. Orsaken är att de “mjuka” faktorerna ofta underskattas och att människorna inte är med på förändringsresan. Denna morgon får du inspiration, konkreta tips och smakprov på verktyg som hjälper dig att genomföra ett förändringsarbete.

 

Talare: Kerstin Lindfors är konsult på Frontit med fokus på ledarskap och förändring. Hon har omfattande erfarenhet av att hjälpa team samt individer att lyckas med sina förändringsprojekt och kombinerar beprövade metoder med egna erfarenheter.

 

Tid: Tisdagen 22/11, frukost serveras från 7.30 följt av seminariet som startar 8.00. Vi avslutar med frågestund och diskussion.

 

Plats: DOSPACE, Drottninggatan 18

 

Välkommen!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post