Snabbt, effektivt, agilt – men bra?

26 januari, 2017

Den agila omställningen, som allt fler organisationer befinner sig mitt uppe i, gör leveranser snabbare och effektivare. Men blir de bättre? Ger de det resultat man vill ha? Har de högre kvalitet, och vad är det?
De som påverkas mest av att ställa om till agil utveckling är de som arbetar med behov och med kvalitetssäkring, både från verksamhetssidan och från IT-håll. När behov ska realiseras på kort tid måste de kommuniceras och beskrivas på nya sätt. När stora system ska kvalitetssäkras på mycket kortare tid så måste testningen ske mycket snabbare och effektivare. Människor måste förändra sitt dagliga arbete i mycket stor utsträckning!
Så hur ser man till att sin organisation inte bara levererar snabbare, utan även med lika hög, eller helst ännu högre, kvalitet? På detta seminarium kommer du efter de inledande presentationerna diskutera dina egna frågeställningar i en efterföljande open space-övning.
Här berättar Lars Linderoth om seminariet


För vem? Du som är ansvarig för testfunktionen, IT-chef, beställare av IT-system, projektägare, produktägare, utvecklingschefer, PMO-chefer och Projektledare.

Presentationsmaterial från seminariet under mars 2017


Publicerad: 2017-01-26

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post