Individ-, grupp- och ledarskapsutveckling

Individ-, grupp- och ledarskapsutveckling

Stärk resultatet med människan i fokus

Verksamheter byggs av människor och en investering i individer, grupper och ledare är en förutsättning för utveckling och bestående resultat. Baserat på de utmaningar en organisation står inför så tar vi fram behovsanpassade workshops, program och utbildningar inom coaching och handledning, kulturfrågor samt grupp- och ledarskapsutveckling. För att garantera långsiktighet arbetar vi även strategiskt med uppföljning i alla våra åtaganden. Ibland levereras dessa tjänster som en del av ett projekt- eller förändringsledningsuppdrag men lika ofta gör vi separata insatser inom specifika områden som till exempel ledningsgruppsutveckling, chefscoaching eller utbildning i självledarskap.

Kundcase

Teamboost på Region Östergötland

Ett projektkontor på Region Östergötland behövde en energiboost i vardagen. Tidigare erfarenheter av Frontit plus lite spaning på marknaden ledde till att Frontit fick förtroendet att genomföra en utbildning i workshopformat

Att leda på distans – personligt, operativt och strategiskt

Covidpandemin gjorde att ledarskapet på Siemens Energy i Finspång snabbt fick skifta till ett distansbaserat ledarskap. Två av Frontits konsulter fick möjlighet att guida organisationen in i nya arbetssätt. Detta genom att leda och genomföra ett antal utbildningspass med mellanliggande övningar och uppgifter för ca 25 ledare.

Seminarier och webbinarier

Artiklar

karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.