Ledarskap och effektiva team

Ledarskap och effektiva team

Förstärk välmående och resultat med tillitsfullt ledarskap

Vi lever i en tid full av förändring med höga och ibland motstridiga krav. Det skapar lätt en känsla av hot, stress och missförstånd. Då är det viktigt med ett tillitsfullt ledarskap och en trygg kultur som ger förutsättningar för medkänsla for oss själva och varandra. 

Vi på Frontit hjälper er att utveckla ert ledarskap och era team så att ni står tryggt och stabilt och är väl rustade för att lyckas i tider av förändring. Vi grundar vår kunskap på teorier, modeller och forskning och ser till att ni får förutsättningar att skapa bestående resultat genom praktisk träning. Vi hjälper er att identifiera vad som behöver utvecklas och erbjuder konkret stöd på vägen. Våra erfarna konsulter ger råd, utbildar och coachar er på både medarbetar- och ledningsnivå. Det kan handla om att hjälpa gruppen att öka psykologisk trygghet och få förståelse för individers olika motivation och drivkrafter samt även kultur och värdegrundsarbete. Under den gånga perioden har det varit aktuellt för många att stärka sin förmåga i att leda på distans, personligt, strategiskt och operativt.

Kundcase

Teamboost på Region Östergötland

Ett projektkontor på Region Östergötland behövde en energiboost i vardagen. Tidigare erfarenheter av Frontit plus lite spaning på marknaden ledde till att Frontit fick förtroendet att genomföra en utbildning i workshopformat

Att leda på distans – personligt, operativt och strategiskt

Covidpandemin gjorde att ledarskapet på Siemens Energy i Finspång snabbt fick skifta till ett distansbaserat ledarskap. Två av Frontits konsulter fick möjlighet att guida organisationen in i nya arbetssätt. Detta genom att leda och genomföra ett antal utbildningspass med mellanliggande övningar och uppgifter för ca 25 ledare.

Konsultporträtt

Seminarier och webbinarier

Artiklar

karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.