Organisation- och processutveckling

Organisation- och processutveckling

Bygg en organisation och processer som ger resultat

I tider av förändring och hård konkurrens är det viktigt med en organisation och arbetssätt som på bästa sätt tar er dit ni vill. De som har tydliga processer och ett flödestänk genom hela organisationen lyckas både snabbare och bättre med förändringen. Allt fler organisationer ser behov av att arbeta med automatisering, robotisering (RPA) och AI för att utveckla och effektivisera sin verksamhet. 

 

Vi på Frontit är erfarna och prestigelösa konsulter som hjälper stora och medelstora organisationer att utveckla och effektivisera sin verksamhet. Vi kartlägger era behov och ser hur ni kan ändra organisation, processer, styrning och klimat för att nå ett bättre resultat, öka effektiviteten och få välmående medarbetare. Vi är en trygg förändringspartner som finns med från strategi till operativt genomförande. 

karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.