Nyttorealisering – sätt effekten i fokus 

15 januari, 2016

Vi ser ständigt ökade krav på att ha kunskap, processer och verktyg för att säkerställa att projekt levererar förväntade effekter. Många av oss arbetar i projektmiljöer där vi är osäkra på i vilken grad ett projekt verkligen skapar nytta och det kan vara svårt att veta om och vilka effekter det bidragit till. Genom att systematiskt arbeta med nyttorealisering och nyttovärdering kan vi fatta beslut om förändringsinsatser baserat på vilken nytta de ska leverera, vi får bättre beslutsunderlag, vi kan säkerställa ett effektivare användande av resurser och få en övergång till en mer nyttofokuserad kultur.

Vi hjälper er

Vi hjälper organisationer att utveckla och införa processer, metod och verktyg för att följa upp och få ut mer effekt av sina projekt.

Vi kan ta ett ledande eller coachande ansvar för att etablera nyttorealisering. Hjälpa till med att ta fram en modell för nyttorealisering som är anpassad för din organisation och baserad på våra erfarenheter av införande i olika organisationer och branscher och hjälpa till med alla införandeaktiviteter för att säkerställa att modellen verkligen kommer att användas, t ex utbildning, workshops, facilitering och coachning.

Exempel på tjänster:

  • Inspirationsseminarium
  • Nyttovärdering
  • Etablering nyttorealisering
  • Stöd
  • Vidareutveckling

 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post