Frontit etablerar sig i Göteborg

Frontit startar nu upp verksamhet i Göteborg. Den nya vd:n Christer Berntsson är redan på plats med fullt fokus på att rekrytera fler erfarna projekt- och förändringsledare. Målet är att bli en förändringspartner till verksamheter i regionen som står inför strategiska omställningar.

Det är självklart att vi ska finnas i Göteborg. Många av våra befintliga kunder har verksamhet i regionen och genom etableringen kan vi göra ännu större skillnad för dem. Vi hoppas även att vår erfarenhet av att driva strategiska förändringsprojekt inom framför allt industrin och offentlig sektor blir värdefull för nya kunder, säger Anneli Angeling, vd på Frontit.

Många verksamheter och branscher i Göteborgsregionen genomför viktiga omställningar inom till exempel elektrifiering, autonomi och digitalisering. Därför finns också ett stort behov av kompetens inom projekt- och förändringsledning.

 

– Vi har haft span på Göteborg ett bra tag men vi är ett värderingsstyrt bolag och det har varit viktigt för oss att den här satsningen görs på rätt sätt. Vi är en platt organisation som bygger Frontit tillsammans, och det ser vi fram emot att göra med Christer, fortsätter Anneli.

 

Christer Berntsson kommer närmast från lösnings- och konsultbolaget Combitech och har bakgrund inom industri med fokus på verksamhetsutveckling.

 

– Jag har haft förmånen att jobba i flera olika branscher och hoppas att min breda förståelse för olika verksamheters utmaningar och möjligheter ska bidra till Frontits tillväxtresa samt i dialogen med våra kunder, säger Christer Berntsson, vd på Frontit i Göteborg.

 

Just nu är fokus på att hitta erfarna projekt- och förändringsledare som vill vara med och sätta Frontit på kartan i Göteborg och som trivs på en arbetsplats som kännetecknas av eget ansvar, prestigelöshet samt en vilja att alltid dela med sig av kunskap.

 

– Vi bygger något nytt samtidigt som vi har hela Frontits erfarenhet och kompetens i ryggen. Det kommer med all säkerhet bli en väldigt spännande och rolig resa, avslutar Christer.

 

Vill du växa tillsammans med oss och bidra i vår resa? Läs mer och ansök här

Kontakta Christer för mer information

Christer

Berntsson

VD Göteborg