Detta är Frontits integritetspolicy – här beskriver vi vad vi använder data till, hur vi skyddar den och de rättigheter du har. Vi respekterar din integritet och din rätt till kontroll av dina personuppgifter och säkerställer detta, genom att uppfylla Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om GDPR på datainspektionens hemsida www.datainspektionen.se.

Policyn gäller dig som besöker vår hemsida, anmäler dig till våra nyhetsbrev och inbjudningar, deltagit i utbildningar samt seminarier, visat intresse för Frontit som arbetsgivare, haft en dialog med en affärsansvarig på Frontit eller av andra skäl finns med i vårt nätverk.

Vilken information sparar vi och varför?

Frontit AB samlar personlig information såsom namn, e-postadress och annan information som är betydelsefull för vår dialog med dig. Vi kan samla in information när du interagerar med vår hemsida, e-post och inlägg på sociala medier, eller om vi interagerar personligen med dig eller ditt bolag. Vi gör detta för att tillhandahålla relevant information om våra tjänster i affärsändamål samt i marknadsföringssyfte.

Visar du intresse för Frontit som arbetsgivare, anmäler dig till nyhetsbrev eller event och då lämnar dina personuppgifter till oss (t.ex. genom att fylla i en intresseanmälan på vår hemsida) samlar vi in dessa uppgifter och sparar informationen i 24 månader efter att vi haft vår senaste kontakt. Den rättsliga grunden för insamlingen är intresseavvägning/ berättigat intresse.

Hur länge sparar vi informationen?

För samtliga system har vi gallringsrutiner minst en gång per år då vi raderar dina uppgifter hos oss. Detta avser personuppgifter som funnits i systemet i över 24 månader utan meningsfull interaktion. Vårt e-post marknadsföringssystem slutar automatiskt att skicka information till dig om du inte har någon dialog med oss på 13 månader.

Om du ingår avtal med Frontit behöver vi dock spara informationen längre i enlighet med andra lagar.

Hur skyddar vi informationen?

Frontit använder molnsystem där personuppgifter lagras, där endast personer med särskilda rättigheter kommer åt informationen och är skyldiga att hålla informationen konfidentiell. Frontit har personuppgiftsbiträdesavtal med dessa systemleverantörer, som säkerställer att all behandling av personuppgifter sker i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Cookies

På frontit.se används cookies. Cookies är små textfiler som lagras på din dator och används för att följa vad du gör på webbplatsen. Cookies på webbplatsen används framförallt för att mäta trafik och för att optimera sidinnehållet. Frontit AB lämnar inte informationen till någon tredje part. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar.

Begär data

Vi informerar dig när vi samlar in dina personuppgifter och vi måste rätta dina uppgifter om de är felaktiga. Du kan alltid be oss radera data om dig, skicka din data till dig, eller ställa en fråga till oss på info@frontit.se. Vi reserverar oss för att det kan finnas avtal och lagar som gör att vi måste behålla uppgifterna under viss tidsperiod. Vi skyddar dina uppgifter från obehörig användning och spridning.