Krav- och testledning

Krav- och testledning

Förbättra kvalitet och hållbarhet genom nya snabbrörliga arbetssätt

Med digitaliseringen har IT gått från att primärt vara ett verksamhetsstöd till att vara ett av de mest strategiska verktygen för att lyckas. Det gör att kraven på kvalitet i IT-leveranserna ökar. Nya snabbrörliga arbetssätt kräver även nya sätt att arbeta med krav och kvalitetssäkring, som en integrerad del av utvecklingsarbetet. Det innebär nya arbetssätt för att göra rätt saker (krav och behov) och göra sakerna rätt (utveckling och testarbete).

Vi på Frontit är drivna och erfarna konsulter med stor vana av att ta ledande, strategiska och operativa roller inom krav- och testarbete.

Med ett kvalificerat strategi-, krav- och testarbete höjer ni både kvalitet och lönsamhet i investeringarna.

Konsultporträtt

Seminarier och webbinarier

It seems we can't find what you're looking for.
karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.