Förändringsledning

Förändringsledning

Förändring fungerar när människorna är med

Förändring är en förutsättning för förnyelse, utveckling och tillväxt. Men i all förändring finns ett visst mått av osäkerhet som vi människor är programmerade att möta med motstånd. Oberoende undersökningar visar att endast 30–40% av alla förändringsprojekt når sina projektmål och ännu färre ger önskad effekt. Orsaken är att de “mjuka” faktorerna ofta underskattas och att människorna inte är med på förändringsresan. 

 

Vi på Frontit har stor erfarenhet av att driva förändring på olika nivåer i organisationer. Vårt fokus är att få människor må bra, delta och engagera sig i förändringsresan. Våra konsulter är certifierade inom fler modeller för som t.ex. Prosci´s modell för förändringsledning (ADKAR) och Jansens Förändringens fyra rum.

 

Tillsammans får vi förändring att fungera!

kontaktperson

Josefine Berglund

Konsultporträtt

Seminarier och webbinarier

Artiklar

karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.

Kundcase

Det nya aktivitetsbaserade kontoret

Örebro kommun skulle sammanföra fyra förvaltningar med totalt 350 medarbetare och samtidigt flytta in dem i nya lokaler. Man passade då också på att införa en aktivitetsbaserad kontorslösning, understödd av olika nya digitaliserade lösningar. Frontit ledde projektet från start till mål.