Digitalisering

DIGITAL TRANSFORMATION

Få med er människorna på digitaliseringsresan

En utmaning för många organisationer är att bli både bättre och snabbare på att ställa om digitalt. Omställningen kräver ett nytt strategiskt ledarskap för att styra de digitala satsningarna, utveckla ett data-tänkande samt att lotsa organisationen framåt i riktning mot de efterfrågade nyttoeffekterna. Den digitala transformationen handlar inte bara om teknik och data. Omställningen kräver också ett helhetstänkande som inbegriper människors inställning till digitaliseringen, organisationens struktur, styrning, arbetsformer, kultur, kompetens och strategier. Som i all förändring är människorna nyckeln till framgång. 

 

Frontit har stor erfarenhet av att driva komplexa digitaliseringsresor. Vi ser till att ni når ert önskade resultat oavsett om den handlar om att skapa effektivare arbetssätt, utveckla er affär eller kunderbjudande. Vi hjälper er att definiera en tydlig målbild, tar fram en färdplan och driver omställningen genom rätt digitala satsningar och framför allt genom att få med människorna på resan.  

Kundcase

E-underskrifter hos Örebro kommun

Örebro kommun ligger i framkant när det gäller att digitalisera sina processer. Inom ramen för detta genomför man under ledning av Frontits konsulter ett projekt för elektroniska underskrifter för olika typer av handlingar, ”ersätta bläck på papper med digitala underskrifter”. Resultatet är både stora tidsbesparingar samt kvalitetshöjning och att olika chefer och medarbetare i stället kan använda sin tid till andra viktiga frågor.

Konsultporträtt

Seminarier och webbinarier

Artiklar

karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.