Agil transformation och SAFe®

Agil transformation och SAFe®

Bli anpassningsbar i en snabbrörlig värld

När omvärlden förändras snabbt krävs arbetssätt och ledarskap som gör er anpassningsbara och snabbrörliga. Vi på Frontit är erfarna och certifierade konsulter inom agila metoder som Scrum och det ledande agila ramverket SAFe®. Med agil styrning och agila metoder skapas snabbrörlighet som stärker er konkurrenskraft i en dynamisk värld. 

Agila metoder utmanar makthierarkier, värderingar, företagskultur och ledarskap. Därför är det viktigt att den agila transformationen genomsyrar hela organisationen och inte fastnar på utvecklings- och IT-avdelningen. Vår styrka som partner i ert agila förändringsarbete är vår kombination av djup kunskap om agila metoder och spetskompetens inom förändringsledning, strategi och styrning. Vi får med oss människorna på den agila förändringsresan, så att ni får bestående resultat. 

SAFe® för storskalig agil utveckling

Under de senaste åren har SAFe® blivit det ledande ramverket för storskalig agil utveckling. Frontit är Scaled Agile Bronze Transformation partner, vilket innebär att vi har kompetens och rättigheter att stödja er med utbildning och förändringsarbete i er SAFe®-transformation.

Våra SAFe® Program Consultants arbetar idag i storskaliga agila transformationer inom både privat och offentlig sektor, hos bland annat ABB, Hitachi, Enento, Skatteverket och Bolagsverket.

Konsultporträtt

Vad vi erbjuder

Utbildning i SAFe®
Leading SAFe®
SAFe® for POPM
SAFe® for Scrum Masters
SAFe® for Teams
SAFe® Lean Portfolio Management
Agila coacher
Konsulter som tar ledande roller som Agil coach i Lean Agile Center of Excellence (LACE) för att delta i ledningen av er agila transformation.
Agila leveranser
Konsulter som tar ledande roller i era agila leveranser, som t ex Release Train Engineer Product Owner, Scrum Master eller teammedlemmar med inriktning på krav och kvalitetsarbete.
Agil transformation
Att vara drivande och sammanhållande av er Agila transformation
Föregående
Nästa

Seminarier och webbinarier

Artiklar

Möt en av oss

”Det är någonting speciellt med det här konsultbolaget. Här finns ett fokus på människan som särskiljer sig mycket från andra företag jag träffat.”

Håll kursen och navigera rätt när förändringarna avlöser varandra

Den ena förändringen är inte avslutad förrän nästa tar vid. Det är verkligheten för i princip alla chefer idag. I tider av förändring gäller det att prioritera och vara lite ödmjuk inför det faktum att tid är en knapp resurs. Det gäller att förstå vilka förändringar som kräver full involvering och vilka som kan hanteras med hejarop från sidolinjen.
karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.

Kundcase

Bolagsverkets SAFe® satsning

Bolagsverket arbetar sedan länge med en ambitiös satsning på en Lean Agil transformation. Viktigt i denna process har varit att bli en lärande organisation. För att stötta och leda i det arbetet engagerades en av Frontits SAFe® specialister.