Projektledning

Projektledning

Säkra resultaten i er projekt-
verksamhet

Vi på Frontit är proffs på att driva komplexa projekt och ser till att era projekt når önskade resultat. Vi erbjuder erfarna och prestigelösa projektledare som tar er från förstudie till genomförd leverans. 

Vi hjälper även till att utveckla er projektförmåga med modeller, verktyg, processer och utbildning anpassade för just er verksamhet.

Våra konsulter kombinerar agila projektmetoder och traditionellt projektledarskap på det sätt som passar er organisation. Vi har stor erfarenhet av att leda såväl tekniska och IT-tunga projekt som rena verksamhetsprojekt inom de flesta branscher. Vi driver, motiverar och engagerar medarbetarna och strävar alltid efter att vara förebilder i vårt ledarskap. 

Kundcase

Det nya aktivitetsbaserade kontoret

Örebro kommun skulle sammanföra fyra förvaltningar med totalt 350 medarbetare och samtidigt flytta in dem i nya lokaler. Man passade då också på att införa en aktivitetsbaserad kontorslösning, understödd av olika nya digitaliserade lösningar. Frontit ledde projektet från start till mål.
kontaktperson

Peter Dahlén

Konsultporträtt

Seminarier och webbinarier

karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.