På Frontit arbetar drygt 190 erfarna, oberoende och pragmatiska konsulter som lever vårt kundlöfte ”Leder till resultat”. Det löftet innebär att det vi levererar hos er i era förändringsprojekt ger mätbar effekt i verksamheten. Vi har jobbat med förändring i över 40 år och har med den erfarenheten lärt oss vad som krävs för att skapa resultat i många olika typer av projekt. Hemligheten bakom Frontits framgång är våra engagerade medarbetare som tillsammans bygger företaget. Sju år i rad har vi utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser via Great Place to Work, vilket vi är otroligt stolta över.

Jobba hos oss

Samhällsansvar

Vårt mål och fokus är att bidra till en positiv förändring och då inte enbart hos olika verksamheter utan även för behövande i världen. Vi vill bidra till att skapa förutsättningar och möjliggöra att människor i utsatta delar av världen utvecklar sin egen möjlighet och förmåga att påverka sin framtid på ett positivt sätt. Vårt CSR arbete har varit inriktat på tre organisationer, varav två adresserar vår vision ”att utveckla individer och verksamheter att nå sin fulla potential”. Därför har vi valt att stödja organisationen Hand in Hand och Svenska Afghanistankommittén. Vår värdegrund är att få våra kunder och även våra konsulter att nå sin fulla potential och med vårt bidrag till dessa organisationer hoppas vi att kvinnorna i Indien och flickorna i Afghanistan får möjlighet att utveckla sin fulla potential.

  Hand in Hand

2010 startade vi ett initiativ- För varje nyrekrytering startar vi ett nytt bolag, drivet av en kvinna, i Indien. Hittills har vi via Hand in Hand hjälpt till att starta 197 sådana bolag.

sak-600x600SAK, Svenska Afghanistankommittén

2012 startade vi ytterligare ett initiativ- För varje årsanställd finansierar vi ett års skolgång för en afghansk flicka genom SAK och just nu möjliggör vi skolgång och utbildning för 151 flickor/år, fram till dagens datum över 650 skolår.

Utöver detta samlar vi varje höst in varma kläder som via Gula Änglarna delas ut till Stockholms hemlösa. Motsvarande initiativ har vi även i Malmö i samarbete med Röda Korset.


 

Följ oss på Facebook

– de senaste nyheterna om vad som händer på Frontit


 

Jobba hos oss

Hos oss blir du en del av ett team med erfarna kollegor, där någon garanterat vet svaret på din utmaning och kan stödja dig i ditt arbete. Trivs du med kollegor som har nära till skratt och ett stort socialt hjärta, då kan du vara en kandidat för oss!

Våra värderingar

Frontit Kontor

Våra kontor

Frontit har kontor i Stockholm, Sundsvall, Västerås, Örebro, Norrköping och i Malmö.

Affärsidé och vision

Vi på Frontit strävar efter att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika. Detta speglas i vår affärsidé och vision.

 

Affärsidé

Hjälpa företag och organisationer att lyckas med förändringsprojekt genom effektiva konsulttjänster i gränslandet mellan verksamhet och IT.

 

Vision

Vi utvecklar verksamheter och individer till sin fulla potential.