Om oss

Förändring där
människor vill, kan och vågar

vår vision

Förändring där människor vill, kan och vågar

Förändring är en förutsättning för förnyelse, utveckling och tillväxt. Men i alla förändringar finns ett visst mått av osäkerhet som vår hjärna är programmerad att möta med motstånd. Verksamheter som lyckas vända motstånd till engagemang och får med sig människorna på förändringsresan har bäst förutsättningar för att lyckas.

Det är just det som vi på Frontit brinner för.

frontit

Om oss

Frontit är en strategisk förändringspartner som sätter människan i centrum. Vi vet att om människor vill, kan och vågar så finns bäst förutsättningar för att lyckas med en förändring och skapa bestående resultat.

Vi som jobbar på Frontit är 270 drivna, erfarna och prestigelösa konsulter som brinner för att driva förändring och komplexa projekt. Vi hjälper våra kunder att förankra och implementera sin strategi, tillföra kraft i genomförandet och se till att de bygger sin förmåga att leva i förändring. Vi har stor erfarenhet av att driva förändring i många branscher med hjälp av beprövade metoder och det gör oss till en trygg förändringspartner. 

Frontit grundades 1969 och har kontor i Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Helsingborg, Linköping, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Uppsala, Västerås och Örebro. Sedan 2024 är konsultföretaget Propia, med tyngd inom bland annat processorientering, projektledning och strategiutveckling, en del av Frontit.

värderingar

Våra värderingar

Frontit är ett företag i ständig utveckling men våra värderingar består. Vi är övertygade om att vi presterar som bäst när vi mår bra, har roligt och utvecklas. Gärna tillsammans! Skratt, ansvar och prestigelöshet är tre av värderingarna vi lever varje dag.

Skratt

Kostnadsmedvetenhet

Utmaning

Möjligt

Prestigelöshet

Ansvar

CSR och hållbarhet

Vårt hållbarhetsarbete

Vår ambition att säkerställa framgångsrik, långsiktig, hållbar utveckling i allt vi gör. För oss på Frontit är det naturligt att verka för en hållbar utveckling i vårt dagliga arbete som konsulter på Frontit, genom vårt samhällsansvar men självklart även också ute hos våra kunder. För att kunna genomföra detta är det viktigt att se till vår hållbarhet som individer. Inom Frontit verkar vi alla för att skapa och genomföra initiativ som leder till en mer hållbar omvärld framför allt inom social hållbarhet utifrån våra fokusområden. 

medarbetarundersökning
mars 2021

Vad säger våra medarbetare?

"Jag blir sedd, hörd och respekterad. Jag kan välja hur mycket jag vill engagera mig beroende på mina förutsättningar."

”Så mycket som jag lärt mig under det senaste året har jag inte lärt mig de senaste 5 åren!”

karriär

Jobba hos oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Hos oss arbetar idag 49% kvinnor och 51% män. Det är inget hokuspokus utan det grundar sig på vår övertygelse om att den bästa kompetensen finns bland både kvinnor och män. Hos oss finns det plats för att vara en hel människa och vi ger alla möjlighet att själv utforma sin arbetssituation efter sin livssituation. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.