Den nya arbetsplatsen

Den nya arbetsplatsen

Skapa en modern och attraktiv arbetsplats

På kort tid har synen på arbetsplatsen förändrats radikalt. Ett kontor är inte längre en självklarhet och många organisationer står just nu inför en lokalöversyn. Frågorna kring hur vi bäst anpassar och använder kontoret för att främja verksamhetens kultur och utveckling är många. Vi på Frontit hjälper er att hitta svaren.

 

Med utgångspunkt i er strategi och medarbetarnas behov hjälper vi er att utforma en arbetsplats som tar er in i framtiden – både digitalt och hållbarhetsmässigt. Vi kartlägger behoven, tydliggör vägvalen, förankrar nya arbetssätt, stöttar i beställningen av den fysiska miljön och leder er genom förändringen. Vi är en strategisk partner i skapandet av en arbetsplats som ökar affärsnytta, engagemang och gör er till en attraktiv arbetsgivare.

Kundcase

Det nya aktivitetsbaserade kontoret

Örebro kommun skulle sammanföra fyra förvaltningar med totalt 350 medarbetare och samtidigt flytta in dem i nya lokaler. Man passade då också på att införa en aktivitetsbaserad kontorslösning, understödd av olika nya digitaliserade lösningar. Frontit ledde projektet från start till mål.

Global utrullning av Office 365 till 36 000 användare

Förutom att som attraktiv arbetsgivare tillhandahålla moderna arbetsverktyg, hade lastbilskoncernen Traton (Scania och MAN) behov av att underlätta samarbetet inom koncernens olika bolag. Förutom att genomföra den tekniska utrullningen, var det också viktigt att introducera och förankra nya arbetssätt. Katarina Kjerve från Frontit fick ta sig an utmaningen att leda arbetet.

Seminarier och webbinarier

Artiklar

It seems we can't find what you're looking for.
karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.

Konsultporträtt