Den nya arbetsplatsen

Den nya arbetsplatsen

Skapa ett klimat och arbetssätt som ökar affärsnyttan

Våra arbetsplatser förändras och blir allt mer digitala. Om den nya tekniken ska få rätt förutsättningar att skapa verklig affärsnytta behöver även ledarskapet, kontoret och arbetssätten anpassas. Som i alla förändringar handlar den digitala transformationen av arbetsplatsen om människorna. När de mår bra, deltar och engagerar sig skapas en drivkraft i rätt riktning.

Vi har stor vana av att leda den digitala omställningen av arbetsplatsen så att den på bästa sätt stöttar er verksamhet idag och i framtiden. Vi använder strukturerade och effektiva metoder som accelererar omställningen och vi har djup förståelse för såväl IT-avdelningens förutsättningar som verksamhetens behov. Det gör oss till en trygg partner längs hela er förändringsresa.

Kundcase

Det nya aktivitetsbaserade kontoret

Örebro kommun skulle sammanföra fyra förvaltningar med totalt 350 medarbetare och samtidigt flytta in dem i nya lokaler. Man passade då också på att införa en aktivitetsbaserad kontorslösning, understödd av olika nya digitaliserade lösningar. Frontit ledde projektet från start till mål.

Global utrullning av Office 365 till 36 000 användare

Förutom att som attraktiv arbetsgivare tillhandahålla moderna arbetsverktyg, hade lastbilskoncernen Traton (Scania och MAN) behov av att underlätta samarbetet inom koncernens olika bolag. Förutom att genomföra den tekniska utrullningen, var det också viktigt att introducera och förankra nya arbetssätt. Katarina Kjerve från Frontit fick ta sig an utmaningen att leda arbetet.

Seminarier och webbinarier

Artiklar

karriär

Väx tillsammans med oss

Frontit är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när de mår bra, har roligt och utvecklas. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva, där vi delar med oss av vår kunskap och där det finns stora möjligheter att styra över sin egen utveckling och karriär. Vi skrattar ofta på jobbet och har en gemenskap som slår det mesta. Vi söker alltid nya talanger som vill bli en del av vårt erfarna, prestigelösa och drivna team.

Konsultporträtt