Frontit sätter ner flaggan i Linköping

Nu är det snart dags för Frontit att säga hej till Linköping. I dagarna blev det klart med ett kontor och lite senare i höst är det inflyttning. Ett kontor på plats i universitetsstaden var ett självklart beslut efter att kollegorna i Norrköping arbetat fram en målbild för tillväxt i regionen.

Vi har kunder i Linköping och medarbetare som bor där. Vi planerar för en ökad tillväxt och då känns det väldigt naturligt att starta ett till kontor i regionen och växa på flera ställen samtidigt, säger Margareta Brauns, vd på Frontit i Norrköping.

Tidigare i år har Frontit annonserat planer på tillväxt i norra Sverige. I den strategin är lokala kontor en viktig del. Både för att bygga kunskap om marknaden och relationer till kunderna men även för att det ärviktigt att ha en plats att mötas på. Samma sak gäller för expansion i Östergötland med omnejd. 

 

– Linköping är en intressant marknad för oss. Vi har kunder i framför allt offentlig sektor och industrin där vi levererar tjänster inom verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning, berättar Margareta.

 

Med ett kontor på plats i Linköping är förhoppningen att fler potentiella kunder och nya medarbetare ska få upp ögonen för Frontit.

 

– Vi är ett gäng erfarna, drivna och prestigelösa konsulter som brinner för att driva förändring ute hos våra kunder. Fokus nu är att hitta fler kollegor som vill växa tillsammans med oss och skratta ihop med oss, fortsätter Margareta. 

 

Just skratt är extra viktigt. Ihop med ansvarprestigelöshet och att allt är möjligt. Frontit är ett företag med stark kultur och dessa fyra ord är några av de guidande delarna i värdegrunden.

 

Vi är en arbetsplats med stort hjärta. Vi vet att människor presterar som bäst när vi mår bra, har roligt och utvecklas tillsammans. Därför gör vi allt för att skapa en miljö där alla får vara sig själva och där det finns stora möjligheter att påverka och styra över sin egen utveckling, berättar Margareta.

Det nya kontoret har allt! Fem minuters promenad från både centrum och kommunikationer, gammal härlig fastighet, fantastiska lokaler och dessutom en stor uteplats.

 

– Vi erbjuder en fin möjlighet att vara med på vår tillväxtresa, vår etablering i Linköping är något vi gör tillsammans, avslutar Margareta. 

 

Vill du växa tillsammans med oss och bidra i vår resa? Läs mer och ansök här

Kontakta Magnus för mer information

Magnus

Schön

Konsultchef/ Konsult
Kontakta Margareta för mer information

Margareta

Brauns

VD Frontit Öst