Anneli Angeling ny vVD på Frontit

12 april, 2012

Frontit förstärker sin organisation för den fortsatta tillväxten genom rekrytering av Anneli Angeling som vVD. Anneli kommer ha ett huvudansvar för att vidareutveckla Frontits koncept, metoder och modeller. Hon kommer närmast från rollen som CIO på Forma Publishing Group.
Frontit, som gått från 7 till 70 anställda 2007- 2011 och blev Gasellföretag 2011, tar nu nästa steg genom att anställa Anneli Angeling som vVD från 10/4. Anneli har tidigare bl a drivit Management Consulting-enheten på ABB och byggt upp Mälardalskontoret på Framfab. Närmast kommer hon från Forma Publishing Group där hon var anställd som CIO.

– Anneli som person passar perfekt in i vår kultur och våra värderingar och kommer med sina branscherfarenheter vara ett mycket viktigt tillskott i Frontits utvecklingsarbete. Speciellt erfarenheterna från att utveckla erbjudanden och tjänster och införa arbetssätt och metoder är mycket värdefullt för oss, säger Markus Ekelund, VD Frontit AB.

Anneli får i sin roll som vVD ansvaret för att hålla ihop, vidareutveckla och implementera Frontits koncept, metoder och modeller. Det kommer också innebära att komplettera Frontits starka position som konsulter och utbildare inom projektledning, testledning och agila metoder, med managementkonsulttjänster inom verksamhetsutveckling och genomförande av strategier.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post