Annette Larsson förstärker vår säljorganisation i Malmö

1 september, 2017

Nu hälsar vi Annette Larsson varmt välkommen till Frontit! Annette kommer att arbeta med försäljning på vårt kontor i Malmö och har ett förflutet i roller som kundansvarig säljare men även som konsultchef, affärsutvecklare och teamledare.
Hon kommer närmast från konsultbolaget Kvadrat där hon arbetade som kundansvarig säljare och har även tidigare arbetat på Länsförsäkringar, Volvo m.m.
Mårten Mattsson som är ansvarig över Frontits verksamhet i Öresund säger:
– Att Annette nu förstärker oss med säljkraft är oerhört kul. Hon har lång erfarenhet av försäljning och har förståelse för hur vi långsiktigt arbetar tillsammans med våra kunder. Vi har funnits i Öresund sedan 2015 och att vi nu får in Annette i vår organisation är precis vad vi behöver för att fortsätta framåt och bredda oss in mot flera kundsegment och branscher.
Annette kom i kontakt med Mårten för ett år sedan och på frågan vad det var som gjorde att hon nu valde att ta steget till Frontit säger hon:
– När jag träffade Mårten fick jag ett mycket gott intryck och blev då såklart nyfiken på Frontit och vad det var för ett bolag. Värderingarna och tjänsteutbudet tilltalade mig och jag tänkte – Här vill jag arbeta!  Så när nu möjligheten dök upp så kändes det helt rätt att ta steget.  
 
Varmt välkommen till oss Annette!


Publicerad: 2017-09-01

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post