Förnyat förtroende av Region Östergötland

31 januari, 2017

Frontit har fått förnyat förtroende av Region Östergötland genom ett ramavtal kring projektledning samt projekt- och portföljstyrning. Avtalet börjar att gälla den 16 januari 2017 och löper under 2 år med option på förlängning 2 x 1 år.

Region Östergötlands mest omfattande uppdrag är att erbjuda invånarna i Östergötland en bra hälso-, sjuk- och tandvård och har cirka 12 000 medarbetare i regionen. Frontit har lång erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor och har sedan etableringen i Norrköping 2014 hjälpt Region Östergötland kring just projektfrågor.

”Att vi nu får fortsatt möjlighet att arbeta med Region Östergötland och hjälpa dem höja sin kompetens inom projektarbete och hur man på bästa sätt driver förändring känns oerhört kul. Våra konsulter är experter inom området och nu får vi vara en del av kundens fortsatta resa framåt och hjälpa dem öka sin förmåga att leverera nytta och effekter på lång sikt i sin verksamhet”, säger Gunilla Zandin VD för Frontits verksamhet i Norrköping. Till pressmeddelandet

 
Frontit i Media: IT-Branschen ”Frontit förlänger med Region Östergötland” 2017-02-01 

Publicerad: 2017-01-31

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post