Frontit är årets vinnare av Priveqs ESG-Award

16 april, 2024

Vi är stolta över att Frontit är årets vinnare av Priveqs ESG-Award. Priveq delar årligen ut en utmärkelse till det portföljbolag som gjort mest positiva framsteg inom hållbarhet under det senaste året.

”Frontit har de senaste åren på ett tydligt sätt visat att de inkluderar hållbarhetsperspektivet i sitt affärserbjudande. Frontit är ett konsultföretag som skapat ett starkt internt engagemang inom hållbarhet och som inspirerar sina kunder att agera. Detta bidrar inte bara till ett mer hållbart samhälle, utan också till affärsmöjligheter. De har på ett imponerande sätt utvecklat en organisationsstruktur där de når ut till alla regioner där de verkar. Frontit är sammantaget en mycket välförtjänt vinnare av Priveq ESG Award 2024.”, lyder motiveringen.

Vi är jätteglada att Priveq uppmärksammat vårt hållbarhetsarbete och sättet vi jobbat på, då vi under de senaste åren jobbat allt mer för att lyfta hållbarhet både i vår egen verksamhet och i vårt kunderbjudande. Vi är stolta över att vårt hållbarhetsarbete drivs av våra medarbetare, där samarbete och engagemang är kärnan som driver oss framåt. Både i vår egen hållbarhetsresa och i våra uppdrag där vi hjälper kunderna med deras omställning. Ett stort tack till alla som varit involverade i detta arbete, säger Ewa Tatarowicz hållbarhetsansvarig på Frontit.

 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post