Frontit delar kunskap om metoder på Förändringsledningsdagen 21/9

14 augusti, 2023

När hela arbetslivet förändras i allt snabbare takt sätter Förändringsledningsdagen sätter fokus på hur man skapar en förtroendefull resa mot framtiden. I år går eventet av stapeln den 21 september i Stockholm.

 

Frontit har fått förtroendet att leda ett av eftermiddagens spår som handlar om metoder för framgångsrik förändringsledning.

 

– I framgångsrika förändringar finns förändringsledning med som en naturlig del i projektet. Det finns väl berövade metoder som ger stöd i arbetet och dessa ser vi fram emot att få berätta mer om på Förändringsledningsdagen, säger Josefine Berglund som är förändringsledare på Frontit.

 

I tre föreläsningar kommer Frontit att berätta om:

 

1. metoden Förändringens fyra rum som ger perspektiv på hur du som ledare kan möta individer och grupper i förändringens olika faser och också konkreta tips på hur du gör en nulägesanalys.

2. hur du enkelt och kraftfullt skapar förutsättningar i förändringsarbetet med modellen Knoster som dessutom är guld värd i arbetet med att få i gång dialogen i gruppen.

3. Husqvarnas förändringsarbete och vad som händer i vardagen när modellen möter verkligheten. Här är det modellen ADKAR som är i fokus och som använts för att strukturera upp arbetet med att stötta förändringen.

 

Tillsammans med Elin Hernelind från Husqvarna så finns våra konsulter Kerstin Lindfors, Elin Perttu, Josefine Berglund, Nicklas Eriksson och Eva Meunier på plats och delar med sig av sin kunskap.

 

Mer information om dagen och hur du anmäler dig finns här.

TILL ANMÄLAN

Varmt välkommen!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post