Frontit- En av Sveriges bästa arbetsplatser igen!

27 mars, 2018

Frontit är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018!
För sjunde året i rad är Frontit på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018 och får därmed fortsatt utdelning för sitt långsiktiga arbete med att vara en attraktiv arbetsplats. Undersökningen genomförs av Great Place to Work och igår på den årliga galan offentliggjordes listan över de arbetsplatser som utsetts till Sveriges bästa. Frontit listades i år på en nionde placering och fick ”Hall of fame” diplom för sju år i rad på listan.
-Det känns fantastiskt kul att vara med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser i år igen, det är en viktig bekräftelse på att vi lyckas behålla kulturen och känslan trots att vi växer snabbt. Vår kultur och frontitanda är något som vi bygger tillsammans och det är en vital del i vårt arbete varje dag säger Anneli Angeling, VD på Frontit.
Great Place To Works medarbetarundersökning är världens största och besvaras av över 10 miljoner människor i över 50 länder. Eftersom undersökningen ser likadan ut i hela världen kan de även sammanställa resultat och jämföra olika länders resultat. Det är en tydlig trend att företag som är bra arbetsgivare också blir väldigt framgångsrika generellt.
-Vi vill skapa en plats där medarbetare kan och får vara aktiva i de frågor de vill engagera sig i, menar Anneli. Det är viktigt att vara lyhörd och inkludera alla i företagets fortsatta utveckling.
Om Sveriges Bästa Arbetsplatser
Varje år genomför Great Place to Work® en global arbetsplatsstudie och utvärderar kvaliteten på̊ tusentals arbetsplatser. I Sverige deltar hundratals organisationer och de bästa har möjlighet att vinna en kvalitetsutmärkelse. Det är listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Totalt listas organisationer som Sveriges Bästa Arbetsplatser 2018.
Läs mer om Frontit som arbetsplats här!

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post