Frontit etablerar sig i Öresundsregionen

23 april, 2015

Nu har Frontit etablerat sig i Malmö och kan erbjuda erfarna konsulter inom bland annat projektledning, test och kvalitet och verksamhetsutveckling i regionen.

Frontit finns sedan tidigare i Stockholm, Sundsvall, Västerås och Norrköping och har idag över 100 erfarna konsulter. Frontit Öresund består i dag av 6 medarbetare. Vi kommer fortsätta att rekrytera kompetenta konsulter med målet att bli en ledande leverantör inom projekt- och förändringsarbete i regionen.

– Att Frontit nu har etablerat sig i Öresundsregionen är ingen slump utan vi har under en längre period märkt en efterfrågan av våra tjänster i området. Att expandera i södra delen av Sverige låg väl i linje med vår tillväxtstrategi, säger Anneli Angeling VD Frontit AB.

Erfarna konsulter bakom etableringen
Mårten Mattsson och Therese Asplund är ansvariga för etableringen i Öresund och kommer tillsammans att bygga upp verksamheten. De båda har lång erfarenhet inom konsultbranschen.

– Mårten och Therese kompletterar varandra med sina olika erfarenheter. Mårten med sitt fokus på affärsutveckling och försäljning och Therese som uppskattad och duktig teamledare. De andas Frontits värdegrund och har de personliga egenskaper och driv som vi letar efter här på Frontit, säger Anneli Angeling.

Bra start i regionen

– Det känns riktigt bra att vara igång och vi har efter fyra månader fått uppdrag inom handel, distribution, energientreprenad och bank/finans. Nu har vi fullt fokus på att positionera oss på marknaden och att bygga det team som är så viktigt för att lyckas i regionen, säger Mårten Mattsson.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post