Frontit firar 200 medarbetare

16 september, 2019

Frontit fortsätter växa och firar nu att vi är över 200 fantastiska medarbetare. Bolaget har en historia på 40 år och har sedan ägarbyte och namnändring till Frontit 2007 vuxit från 7 till 200 medarbetare och hittills har vi etablerat oss på 6 orter i Sverige.
”Det är fantastiskt att ha så många medarbetare som visar ett stort engagemang och hjälper Frontit framåt varje dag. När vi växer blir det allt viktigare att ha stort fokus på vår kultur, värdegrund och medarbetarskap. Vi vill fortsätta vår tillväxtsresa och är glada att vi växer hos våra kunder som ser oss som en partner. Våra nöjda kunder gör att vi ständigt behöver bli fler” säger Anneli Angeling, VD för koncernen.
Frontit är certifierade av Great Place to Work för åttonde året i rad och det är ett bevis på att vi gör rätt saker. Anneli Angeling utsågs också 2018 till Årets Vd, mellanstora företag. Vår kultur bygger på stort engagemang, prestigelöshet, ständigt lärande och en stark frontitanda. Vi lägger stor vikt vid att involvera, engagera och bygga Frontit tillsammans med våra medarbetare.
Vill du också bli en del av Frontit? Läs mer här

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post