Frontit fortsätter samarbetet med Försäkringskassan genom ramavtal

27 januari, 2020

Frontit får fortsatt förtroende att leverera tjänster till Försäkringskassan inom bl.a. projektledning och verksamhetsutveckling. Samarbetet börjar gälla i april och pågår fram till 31 mars 2023 med möjlig förlängning på ett år. Uppskattad omfattning är cirka 70 MSEK per år som fördelas på leverantörerna inom ramavtalet.
Frontit, som är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom bland annat projektledning, verksamhetsutveckling, test- och kvalitetsstyrning, etablerade sig i Sundsvall för sju år sedan. Frontit har mycket stark närvaro på Sundsvallsmarknaden genom egna ramavtal med bland annat CSN, Bolagsverket, Statens tjänstepensionsverk, Sundsvalls kommun samt Region Västernorrland.
Frontit upplever en stor efterfrågan på de tjänster som vi erbjuder i regionen på offentliga kunder, men även hos industri- och telecom-kunder.
Jonas Grundberg, VD för Frontit i Sundsvall säger:

Det är oerhört kul att vi får fortsatt förtroende av Försäkringskassan att leverera tjänster med våra erfarna konsulter. Med detta långsiktiga ramavtal kan vi fortsätta bygga vår relation och dessutom fortsätta vår tillväxt i regionen.

Till pressmeddelandet

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post