Frontit fortsätter växa i Västerås

3 september, 2011

Frontit firar den 19:e september 1-årsjubileum i Västerås med ett kostnadsfritt seminarium och efterföljande mingel för kunder och branschkollegor.
Frontit är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom projektledning, förändringsledning och verksamhetsutveckling. Nu har tillväxten tagit bra fart även i Västerås och intresset för Frontits tjänsteerbjudande har vaknat på allvar.
Etableringen i Västerås för ett år sedan var naturlig med tanke på den lokala marknadens utseende och den sammansättning av egen personal som fanns då:
I och med att vi hade ett antal skickliga konsulter som bodde, och verkade, i Västerås var etableringen ett naturligt steg. Det fanns god kunskap om såväl kunder, marknad och kontaktnäten för att driva organisk tillväxt var på plats. Idag, ett år senare, har det tydligt visat sig att det finns ett starkt intresse för vårt tjänsteutbud säger Stefan Paulsson, VD för Frontit Västerås.
I Västerås stärkte Frontit efter sommaren sin lokala säljorganisation genom rekryteringen av Mattias Bäckström. Mattias har förutom en bakgrund som konsult även lång erfarenhet som säljare mot den lokala marknaden.

Vi upplever en stor efterfrågan från såväl industri som offentlig sektor på seniora projektledare, och inte minst med kunskap och erfarenhet från affärssystem. Vi planerar att fortsätta expandera och siktar på att anställa ytterligare minst fem konsulter under året.
—Mattias Bäckström

 

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post