Frontit har vunnit utbildningsaffär till Myndighetsnätverket i Sundsvall

3 mars, 2016

Frontit har vunnit uppdraget kring att utbilda myndigheter i regionen inom ”Praktisk processledning.” Det är Myndighetsnätverket i regionen som genom Bolagsverket upphandlat utbildningen.

Nätverket består i dagsläget av 16 myndigheter: Bolagsverket, CSN, Försäkringskassan IT, Länsstyrelsen, Mittuniversitetet, SPV, Kriminalvården Region Nord, MSB – Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, SPSM – Specialpedagogiska Skolmyndigheten, Sundsvalls tingsrätt, Folke Bernadotte Akademin (FBA), Kammarrätten, Hovrätten för Nedre Norrland, Tullverket, Förvaltningsrätten i Härnösand samt Rätthjälpsmyndigheten.

Det först tillfället är planerat under april månad som då innefattar att utbilda de 16 myndigheterna under 2 heldagar. För Frontits leverans ansvarar Anders Ljunggren tillsammans med Fredrik Cillerwall, som även kommer att vara kursledare och ansvariga för innehåll och upplägg.

Jonas Grundberg, VD Frontit Sundsvall säger:

– Detta är en viktig affär för oss då vi kan serva våra viktiga kunder i Sundsvallsregionen med utbildningsleveranser inom området för processledning. Med Anders och Fredrik, två rutinerade och populära konsulter, bakom rodret för utbildningen är jag övertygad om att vi kommer att leverera mycket hög klass.

Jonas Grundberg
Jonas Grundberg

Publicerad: 2016-03-03

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post