Frontit önskar en riktigt God Jul & Gott Nytt 2015!

12 december, 2014

Nu närmar sig julen med stormsteg och glögg, julskinka och julklappar står för många av oss på agendan. 2014 går mot sitt slut och vi ser alla fram emot en avkopplande jul- och nyårshelg för att kunna ladda batterierna inför 2015. Det har varit ett händelsefullt år för oss på Frontit. Vi har inte bara utsetts till Gasellföretag för fjärde året i rad utan har även etablerat oss i både Norrköping och i Malmö med nya kontor. Vi har fått ännu fler duktiga konsulter i Frontit-familjen och är nu totalt 100 medarbetare som strävar för att på bästa sätt hjälpa er med era förändringsprojekt.

37 nystartade bolag och fler flickor som får utbildning
Vårt mål och fokus är att bidra till en positiv förändring och då inte enbart hos företag utan även för behövande i världen. Vi vill bidra till att skapa förutsättningar och möjliggöra att människor i utsatta delar utvecklar sin egen möjlighet och förmåga att påverka sin framtid på ett positivt sätt. Därför har vi valt att stödja organisationen Hand in Hand och startar vid varje nyrekrytering ett nytt bolag i Indien som drivs av en kvinna. Under 2014 har vi startat 37 stycken bolag.

För varje årsanställd finansierar vi även ett års skolgång för en afghansk flicka genom SAK, Svenska Afghanistan-kommittén. Just nu möjliggör vi skolgång och utbildning för 100 flickor/år. Frontits värdegrund är att få våra kunder och även våra konsulter att nå sin fulla potential och med vårt bidrag till Hand in Hand och SAK hoppas vi att kvinnorna i Indien och flickorna i Afghanistan får möjlighet att utveckla sin fulla potential.

Senaste nyhetsbrevet från Frontit
I vårt nyhetsbrev som du hittar här har vi samlat ett axplock av vad som hänt den senaste tiden och samtidigt även passa på att bjuda in dig till vårt första seminarium för 2015. Vi ser fram emot att träffa dig på något av dessa tillfällen i januari.

Vi önskar er alla en riktigt avkopplande jul- och nyårshelg och en bra start på det nya året!

Med vänliga hälsningar
Anneli Angeling, VD Frontit AB

Anneli-Angeling - rak
Anneli Angeling

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post