Frontit tecknar flerårigt ramavtal med CSN

27 oktober, 2016

Frontit får fortsatt förtroende att leverera tjänster till CSN, Centrala studiestödsnämnden. Tidigare avtal gällde främst tjänster inom projektledning och verksamhetsutveckling men det nya avtalet innefattar bredare konsulttjänster inom samtliga delar ur Frontits tjänsteportfölj.
Frontit har ett befintligt ramavtal med CSN som innefattar projektledning och verksamhetsutveckling. Det nya avtalet som börjar att gälla vid årsskiftet täcker en bredare omfattning av konsulttjänster och adderar tjänster inom bland annat kravhantering, IT-styrning, test och kvalitetsstyrning. Det nya avtalet gäller från den 1 januari 2017 fram till och med 31 december 2020. Det innebär att fram tills december 2020 har Frontit möjlighet att omsätta ca 30 MSEK på avtalet.

– Det är oerhört kul att vi får fortsatt förtroende av CSN att leverera tjänster med våra erfarna konsulter. Att vi nu även får möjlighet att bredda vår tjänsteleverans gör att vi nu ännu bättre kan bidra i CSNs förändringsarbete, säger Jonas Grundberg VD för Frontits verksamhet i Sundsvalls regionen.

Till pressmeddelandet
 


Publicerad: 2016-10-27

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post