Frontit tecknar ramavtal med Bolagsverket

3 maj, 2011

Bolagsverket i Sundsvall har tecknat två ramavtal med management- och IT-konsultföretaget Frontit. Ramavtalen avser IT-konsulttjänster inom kompetensområde verksamhetsutveckling och strategi respektive kompetensområde ledning och styrning Avtalet löper från 4 maj i år och gäller till och med 3 maj 2015.
Frontit har för första gången valts ut som ramavtalsleverantör till Bolagsverket. Avtalen gäller konsultstöd inom rollerna: projektledare, testledare, enterprisearkitekt, verksamhetsarkitekt, analytiker, modelleringsledare, informationssäkerhet samt metodutveckling.

– I och med att vi tecknat detta avtal har vi möjlighet att jobba på rätt nivå med ytterligare en viktig kund i regionen. Vi har fått ett kvitto i från marknaden att vi är på rätt väg, säger Jonas Grundberg, regionchef för Sundsvall.

Frontit har sedan starten 1969 arbetat mycket med utbildning, under namnet Projektstyrning. Med ägarbytet 2007 bestämdes att bolaget skulle fokusera mer på konsultverksamheten. En expansion var nödvändig för att svara upp mot kundernas efterfrågan. Idag har Frontit totalt 60 medarbetare i Stockholm, Sundsvall och Västerås, och söker nu aktivt nya seniora konsulter i hela landet.
Frontit har en lokal mitt på torget i Sundsvall, på Storgatan 26.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post