Frontit tecknar ramavtal med Landstinget i Östergötland

25 augusti, 2014

Frontit tecknar ramavtal med Landstinget i Östergötland inom områdena projekt-, portföljstyrning och projektledning. Avtalet börjar gälla 1 september 2014 och pågår som längst till och med 18 augusti 2018.

Frontit, som är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag inom projektledning, förändringsledning och processeffektivisering, etablerade sig i Norrköping 2014. Detta är Frontits första ramavtal på denna marknad.

Vi upplever en stor efterfrågan på de tjänster vi erbjuder. Landstinget kan via detta avtal köpa mycket erfarna konsulter inom projekt-, portföljstyrning och projektledning vilket har gett oss en stark grund för en fortsatt tillväxt i regionen, säger Gunilla Zandin, VD för Frontits verksamhet i Norrköpingsregionen.

I Landstinget Östergötlands upphandling fick Frontit avtal inom samtliga fem områden som anbud lämnades på – utbildning i projektmodell inklusive projektstyrning, projektstöd, portföljstyrning, vidareutveckling av projektmodell samt projektledning.

Detta är strategiskt viktigt för Frontit på Norrköpingsmarknaden och visar att vi snabbt kan bli en stark aktör inom våra huvudsakliga tjänsteområden på en ny marknad. Vi ser fram emot det samarbete med Landstinget Östergötland som detta kan innebära.”, säger Anneli Angeling, VD Frontit AB.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post