Frontit tecknar ramavtal med Sundsvalls kommunkoncern, Timrå samt Ånge kommun

3 juni, 2021

Vi är stolta över att ha tecknat ramavtal med Sundsvalls kommunkoncern, Timrå samt Ånge kommun för konsultstöd inom digitalisering. Det pågår en ständig utveckling, för att löpande förnya organisationen och kommunernas tjänster.


Avtalstiden är 2 år med möjlighet att förlänga ytterligare 1 + 1 år med start 2021-05-31. Avtalets värde är ca. 146.000.000 kr.


Vi på Frontit är glada över att kunna bidra till kommunernas utveckling och förnyelse. Våra drivna och erfarna konsulter går in som konsultstöd inom digitalisering och inom följande kompetensområden: Verksamhetsutvecklare, Förändringsstöd, Projekt- och uppdragsledning, Informationssäkerhet, dataskydd, it-juridik och cybersäkerhet, Teknisk utveckling och arkitektur, Agilt utvecklingsstöd, Tjänstedesign, Enterprise- och verksamhetsarkitektur samt Systemförvaltning.


Det känns otroligt roligt att vi får förtroendet att vara med och stärka kommunernas förnyelseförmåga. Med vår stora erfarenhet av att driva förändring och digitalisering ser vi fram emot att bidra i utvecklingsresan, säger Jonas Grundberg, VD på Frontit Sundsvall.

Till pressmeddelandet
Kontakta gärna Jonas Grundberg vid frågor.

Kontakta Jonas för mer information

Jonas

Grundberg

VD Frontit Sundsvall
Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post