Frontit utsett till en av Europas bästa arbetsplatser!

28 juni, 2013

Frontit har placerat sig bland Europas bästa arbetsplatser i kategorin 40-500 anställda. Priset delades ut på galan Great Place to Work European Awards 27 juni i Dublin och Frontit placerade sig på plats 27. Frontits koncern-VD Anneli Angeling samt VD för Frontit Sundsvall, Jonas Grundberg, var på plats i Dublin för att ta emot priset.

– Det känns otroligt kul att vi håller oss i framkant även i den tuffare europeiska konkurrensen och det visar att vi har en kultur och ett ledarskap som fungerar bra. För oss är medarbetarna viktigast och vi jobbar varje dag med att utveckla oss som arbetsgivare. Vi ser det här som ett kvitto på att vi är på rätt väg. Vårt mål är att utveckla verksamheter och individer till sin fulla potential och det gäller både våra medarbetare och självklart även våra kunder. Vi vill bli branschens bästa arbetsgivare och vi är på god väg, säger Anneli Angeling, VD för Frontit AB.

Tidigare har Frontit vunnit utmärkelsen Great Place to Work två år i rad som en av de bästa arbetsplatserna i Sverige. Då Frontit även blivit Gasellföretag 2011 och 2012, har företaget visat att man lyckats balansera lönsam tillväxt under flera år med att skapa en attraktiv arbetsmiljö och företagskultur som uppskattas av medarbetarna.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post