Frontit vinner ramavtal med Sundsvalls kommun kring projektledning och ledningsstöd

6 april, 2017

Frontit står vinnare i ramavtalsupphandlingen som genomförts av Sundsvalls kommun som tillsammans med Timrå kommun, Kommunförbundet Västernorrland, Gävleborgs läns landsting och Inköp Gävleborg upphandlat konsulttjänster. Avtalet innefattar Projektledare med inriktning på IT och digitalisering samt Ledningsstöd IT. 

Bakgrunden till upphandlingen är att digitalisering och IT blir allt viktigare i verksamhetsutvecklingen för kommunerna och med detta ramavtal vill de gemensamt skapa ett partnerskap med konsulter med spetskompetens inom just dessa områden. En rad andra kunder innefattas i upphandlingen. Inköp Gävleborg innefattar myndigheter och bolag som exempelvis Söderhamns kommun, Bollnäs kommun, Hudiksvall kommun, Ljusdals kommun.
Jonas Grundberg, VD för Frontits verksamhet i Sundsvall säger:
– Detta ramavtal är ett tecken på kommunerna precis som många andra verksamheter förstår vikten av att fokusera på digitalisering och IT för fortsatt utveckling. Att vi nu får möjlighet att leverera projektledare med spetskompetens inom IT och digitalisering och ledningsstöd som kan hjälpa dem på deras resa är oerhört roligt. Med detta ramavtal kan vi nu fortsätta vår frammarsch och skapa möjligheter för fler medarbetare som vill arbeta hos oss på Frontit.
Till pressmeddelandet

Jonas Grundberg

 
 
 
 
 
 
 
 
 


Publicerad: 2017-04-06

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post