Frontits Ulrika Park på listan över Sveriges bästa utvecklare

26 oktober, 2015

Grattis säger vi till vår återvändande kollega Ulrika Park som placerades på en 17:e plats på listan över Sveriges bästa utvecklare, som tas fram av Computer Sweden. Det är inte första gången hon lyckas placera sig på listan och har följande meriter från de två tidigare publiceringarna av listan, en 42:e plats 2010 och 14:e plats 2012.  

Ulrika Park

Ulrika har precis valt att återvända till Frontit som konsult efter några år som processchef och produktägare på produktbolag och i mediehus. Hon kommer främst att arbeta som konsult inom agila krav och metoder och kommer även att arbeta med att driva utvecklingen av dessa områden på Frontit framöver.

Hur kommer det sig att du återigen hamnar på denna listan?

– Jag tror det beror på att jag under många år, för såväl unga juniorer och gamla rävar, högljutt och engagerat, drivit frågan om att arbeta med behov, systemutveckling och teamarbete på ett mer modernt och agilt sätt. Jag tror och hoppas att det också beror på att jag utvecklat bra digitala produkter och tjänster genom åren och fått min omgivning att må bra.

Vad är din vision med ditt arbete på Frontit framöver, vad ser du mest fram emot?

– Att vara med i våra kunders ständiga resa för att förnya, utveckla och skapa fantastiska digitala tjänster, produkter och system. Och att arbeta tillsammans med mina väldigt kunniga, pragmatiska och vänliga kollegor på Frontit. Min vision är att genom både praktiskt utvecklingsarbete och utbildning, påverka så att slutanvändare får en bättre digital vardag. Och att hjälpa olika typer av organisationer och individerna där att lyckas med sina visioner, säger Ulrika Park.


Vi är så glada för att Ulrika väljer att återvända till Frontit, säger Bo Rosander VD Frontit Stockholm.

Bo Rosander
Bo Rosander

Det visar att Frontit är en attraktiv arbetsplats för duktiga konsulter som återvänder efter en tid i roller utanför konsultvärlden. Ulrika tillför ett kompletterande synsätt till våra duktiga projektledare. På Frontit har vi de senaste åren blivit ännu vassare att hjälpa våra kunder att fokusera på effektmålen för en förändring, inte bara projektmålen. Med Ulrikas kompetens kan vi ytterligare öka vår förmåga att hjälp kunderna att arbete med behov och krav, och koppla dessa till framtida effekter. Genom detta blir det enklare att leda förändring till framgång, säger Bo Rosander.

Här hittar du den totala listan över Sveriges bästa utvecklare

Publicerad: 2015-10-26

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post