Frontits VD Anneli Angeling utsedd till Årets VD 2018

16 november, 2018

Igår fick Frontits VD Anneli Angeling ta emot utmärkelsen Årets VD, medelstora företag, vilket vi är otroligt stolta och glada över.
Utmärkelsen syftar till att uppmuntra goda förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv. Det är sjunde året i rad som utmärkelsen Årets VD delas ut av motivation.se.
Juryns motivering: 

Med en god förmåga att lyssna, sprida värme och skapa engagemang bland medarbetarna är Årets VD i kategorin Mellanstora företag en trygg och beslutsam ledare som tagit med sitt team på en stor framgångsresa.
Genom en prestigelös men samtidigt självsäker ledarstil, och en stor tillit till sin egen och sina medarbetares kompetens, har pristagaren fått sitt företag att växa och expandera – utan att låta företagskulturen gå förlorad på vägen.
Där människor trivs och mår bra finns ett löfte om framgång, och Årets VD vet hur det löftet ska infrias.

På Frontits kontor i Stockholm, Sundsvall, Västerås, Malmö, Norrköping och Örebro arbetar drygt 190 erfarna, oberoende och pragmatiska konsulter som lever vårt kundlöfte ”Fungerande Förändring”. Det löftet innebär att det vi levererar i våra kunders förändringsprojekt gör skillnad och ger mätbar effekt i verksamheten. Vi har jobbat med förändring i över 40 år och har med den erfarenheten lärt oss vad som krävs för att skapa resultat i många olika typer av projekt.
 
Frontits framgång är våra engagerade medarbetare som tillsammans bygger företaget. Förutom utmärkelsen Årets VD som vår Anneli Angeling fick mottaga igår så har också Frontit sju år i rad utsetts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post