Med värderingar och kultur i fokus är Frontit en Sveriges bästa arbetsplatser 2020

22 april, 2020

För nionde året i rad är Frontit på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Great Place to Works gala på Cirkus i Stockholm blev i år inställd pga av corona pandemin. Istället korades Sveriges Bästa Arbetsplatser under tisdagen i en digital livesändning och prisutdelning.
Frontit listades i år på en 14:e plats och fick även diplom för Hall of Fame för nio år i rad på listan. Under dessa nio år har bolaget växt från ca 50 till 200 medarbetare. Det har varit en stark tillväxt med stort fokus på engagerade medarbetare och nöjda kunder. Frontits ledarskap och värderingar fortsätter att ge resultat i form av högt medarbetarengagemang och en attraktiv arbetsplats.

Det är så roligt att vi fortsätter vara på med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser och vi är otroligt stolta över det. Det är fantastiskt att få en bekräftelse på att vi lyckas behålla vår kultur och gemenskap när vi växer. Framgångsreceptet är att nöjda medarbetare ger ännu nöjdare kunder. Vår kultur bygger på stort engagemang, prestigelöshet, ständigt lärande och en stark frontitanda, säger Anneli Angeling, VD på Frontit.

Det som lockar medarbetare till Frontit förutom värderingarna och ledarskapet är kompetensutveckling via vår egen Frontit Academy, utvecklande kunduppdrag och det sociala ansvarstagandet.

Vi erbjuder en hållbar arbetsplats och ett personligt ledarskap, både för våra medarbetare och våra kunder. Det är kul att jobba på Frontit och jag känner mig stolt över att vara en del av företaget och gemenskapen. Jag ser fram emot vår fortsatta tillväxtresa och tillsammans med alla engagerade medarbetare fortsätta utvecklas och skapa värde för våra kunder, avslutar Anneli Angeling.

Om Sveriges Bästa Arbetsplatser

Varje år genomför Great Place to Work® en global arbetsplatsstudie och utvärderar kvaliteten på̊ tusentals arbetsplatser. I Sverige deltar hundratals organisationer och de bästa har möjlighet att vinna en kvalitetsutmärkelse. Great Place to Work® certifierar och uppmärksammar ”Sveriges Bästa Arbetsplatser” genom en utvärdering som baseras på organisationens resultat i medarbetarundersökningen Trust Index© och kulturrevisionen Culture Audit©.
Vill du också bli en del av Frontit? Läs mer här

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post