Nu tar Maria Kleringer över rodret i Norrköping

5 september, 2017

Maria Kleringer tar över rollen som ansvarig för vår verksamhet i Norrköping när Gunilla Zandin nu valt att flytta utomlands. Maria kommer närmast från Aregab där hon varit enhetschef för deras område verksamhetsstyrning och har även lång erfarenhet inom branschen. 
Tidigare har Maria arbetet på Aregab som verksamhetschef, konsultchef och även som konsult de senaste åren. Hon har sin bakgrund inom energibranschen där hon både har varit linjechef, projektledare och arbetat med projektkontorsfrågor. Anneli Angeling, VD för Frontit AB, ser fram emot att få Maria ombord och lyfter anledning kring varför valet föll på henne.

Att valet föll på Maria grundar sig på hennes breda kompetens inom de områden som vi på Frontit arbetar med samt hennes långa erfarenhet av branschen. Att hon nu är ombord hos oss är verkligen en tillgång, både för att hon är väletablerad i branschen men också i vårt ledningsarbete och utveckling framåt, säger Anneli Angeling koncern VD för Frontit.

Varmt välkommen säger vi till Maria!


Hur kom det sig att du valt att börja hos oss? 
Jag har under många år följt Fronits tillväxt med intresse och respekt. Att bygga ett framgångsrikt företag med en sådan stark värdegrund som genomsyrar allt inom bolaget kräver otroligt duktiga ledare och konsulter. Det målstyrda ledarskapet och den familjära känslan var det som var avgörande för mig.
 
Vad ser du mest fram emot?
Jag ser fram emot att få arbeta med alla fantastiska kollegor och framförallt att hjälpa våra kunder i Östergötland med projekt-, kvalitet- samt verksamhetsstyrningsfrågor. Eftersom jag är född Östgöte så ser jag också fram emot att äntligen få jobba på hemmaplan igen.
 
Vad kommer du främst fokusera på?
Jag kommer att fortsätta arbetet med att bygga Frontit Norrköping med både nya kunder och nya medarbetare. För mig är det viktigt att allt vi gör genomsyras av vår värdegrund och att både vi och våra kunder trivs i våra konsultuppdrag. Man ska ha roligt på jobbet!
 
Vad kommer du att tillföra?
Jag är otroligt positiv som person och ser alltid möjligheter i allt jag gör. Mitt motto är ”Hur svårt kan det va?” så mod, energi och en känsla av att vi klarar mer än vi tror är något som jag kommer att tillföra Frontit. Min kompetens är främst inom portföljstyrning och projektkontor så jag kommer även att bidra till att bygga vidare den kompetensen inom företaget.
 
Till pressmeddelandet


Publicerad: 2017-09-05

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post