Nytt ramavtal med Länsförsäkringar

28 oktober, 2019

Frontit har vunnit en upphandling med Länsförsäkringar AB gällande resurskonsulter inom IT. Ramavtalet är på 3 år med möjlighet till förlängning ett år i taget tom 2024 och börjar gälla den 1 november 2019. Det avser att täcka Länsförsäkringars behov av konsulttjänster inom ledning och styrning i hela landet.

Länsförsäkringar AB har de 23 länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar.

Genom avtalet får Länsförsäkringar möjlighet att dra nytta av Frontits långa erfarenhet och spetskompetens inom ledning och verksamhetsstyrning, organisationsutveckling, projektledning och kvalitetssäkring.

Att vi får förtroende av Länsförsäkringar är såklart jätteroligt. Vi är väldigt glada över möjligheten att kunna erbjuda våra tjänster inom ledning och styrning för att stötta dem i deras fortsatta digitaliseringsresa. Det är ett viktigt avtal för Frontit och ett tecken på att vi är en stabil partner för våra kunder. Dessutom skapar det ytterligare möjligheter för oss som bolag att växa med fler medarbetare, säger Marie Furmarker, säljchef för Frontit.

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post