Propia blir en del av Frontit

12 mars, 2024

Frontit förvärvar konsultföretaget Propia och tillsammans stärker vi vårt erbjudande inom bland annat processutveckling, projektledning samt strategi och styrning. En spännande framtid väntar där målet är att kunna hjälpa ännu fler kunder med deras mest komplexa utmaningar.

 

Bolagen har följt varandras utveckling under många år och har mötts på flera arenor, framförallt i Östergötland där Propia har merparten av sin verksamhet.

 

– Vi har bland annat träffats i olika uppdrag ute hos våra gemensamma kunder och har förstått att vi har liknande värderingar och syn på hur vi skapar värde för kunden. Att fortsätta tillsammans känns som en naturlig och spännande utveckling som ligger helt rätt i tiden för Propia, säger Madelene Bolling, vd på Propia.

 

– Vi stärker vår leveranskapacitet och breddar vårt erbjudande tillsammans. Vi har flera gemensamma kunder här i Öst vilket gör att vi kan förstå våra kunders utmaningar ännu bättre och göra större nytta tillsammans, berättar Margareta Brauns, vd på Frontit i Norrköping och Linköping.

Kontakta Margareta för mer information

Margareta

Brauns

VD Frontit Öst
Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post