Vi får fortsatt förtroende av Landstinget Västernorrland

15 augusti, 2017

I och med ett nytecknat ramavtal får vi nu fortsatt förtroende av Landstinget Västernorrland. Ramavtalet gäller under fyra år och innefattar tjänster inom ledning och styrning, verksamhet och strategi samt även systemutveckling och systemförvaltning. 
Landstinget beräknas köpa tjänster från ramavtalet till ett värde på cirka 50 miljoner kronor under avtalsperioden, som gäller till och med 2019-08-31 med option till 2021-08-31.

– Att vi nu får fortsatt förtroende av Landstinget Västernorrland är såklart jätteroligt. Det är en oerhört viktig affär i regionen och är ett tecken på att vi är en stabil partner för den offentliga sektorn och våra övriga kunder. Dessutom skapar det ytterligare möjligheter för oss som bolag att växa med fler medarbetare, säger Jonas Grundberg VD för Frontits verksamhet i Sundsvall.

Detta avtal stärker vår fortsatta positionering på marknaden med ramavtal med bland annat Bolagsverket, Centralastudiestödsnämnden (CSN), Försäkringskassan, Statens tjänstepensionsverk (SPV), Sundsvalls kommun med flera.
Till pressmeddelandet 
 


Publicerat: 2017-08-15

Dela artikel
Facebook
LinkedIn
E-post